630 44 89 00 (María) eltatanet.info@gmail.com

EL DIA A DIA

9’00-9’45h – ARRIBADA TRANQUILA
El Tatanet obre les seves portes a les 9h per que les famílies vagin arribant al seu ritme. L’hora d’arribada és de 9h a 9’45h, permetent així una entrada relaxada i un moment de trobada amb les acompanyants i les altres famílies, així com també un espai tranquil per poder acomiadar-vos del vostre infant.

10’00h – ROTLLANA DE BON DIA
El ‘Bon dia’ és un moment molt màgic per tots i totes. Fem una rotllana sobre els coixins i posem al centre una espelma. Cantem la cançó de ‘Bon dia al Tatanet’ i cada criatura posa al centre la seva estrella i anomenem als infants que no han vingut aquest dia. És un espai per mirar-nos, saludar-nos i compartir i situar-nos al dia i en el grup. Cantem cançons i fem jocs de dits. Tanquem la rotllana apagant plegats l’espelma.

10’15h – ESMORZAR

Després de la rotllana de Bon dia fem un petit esmorzar a l’espai de menjar amb les fruites que els infants han portat per compartir. Els oferim a cadascun un bol amb fruita variada.

10’30h/10’45h – ESPAI DE JOC / PROPOSTES
Després de l’esmorçar es dóna l’espai de joc, que és un temps de joc lliure, on els infants es van desplaçant pels diferents ambients segons els seus interessos i impulsos interns. En aquest espai també es poden fer propostes més concretes per part de les acompanyants. Aquestes poden ser d’activitats Aquestes poden ser d’activitats de moviment i psicomotrius, d’arts plàstiques, manualitats o música de moviment, i sempre seran voluntàries i estaran adequades a les diferents edats dels infan

12’00h – DINAR
Compartim tots junts el dinar procurant que aquest sigui també un espai tranquil per gaudir i aprendre a partir dels diferents sabors, colors, textures de la varietat d’àpats preparats per les diferents famílies. També intentem afavorir la connexió de cada criatura amb ella mateixa i el seu cos, el seu propi gust, la sensació de sacietat, el seu ritme, etc.

12’30h/13’00h – TEMPS DE DESCANS
Després de dinar, a mesura que van acabant al seu ritme anem a descansar. Cada infant es s’estira al seu llitet, amb la seva manteta i el seu coixí.  Fem un petit ritual per a que els infants identifiquin que comença el moment de descans. Enfosquim una mica l’espai, cantem la cançó del descans i anem creant un espai tranquil que acompanyem amb presència amorosa.

14’45h – SORTIDA
A les 14’45h s’obre la porta perquè entrin les famílies. Aprofitem aquest temps fins les 15h per fer-vos una mica de retorn i compartir junts com ens ha anat el dia.